středa 22. května 2013

Laurin Hill - This is an old conflict between art and commerce


Tak nedávno jsem si přečetl, že Laurin Hill /Tranzlator Crew, The Fugees, ../ je pronásledovaná za šíření konspiračních myšlenek [1]. Je to asi trochu vytřeno z kontextu, u soudu byla minulý rok, a to kuli daním [2]. Sama se k tomu vyjadřuje na svém blogu. Dřívější otevřený dopis [3], z kterého je citováno, je také tam a nejlépe uděláte, když si vše přečtete samy. Sama Laurin píše o starém konfliktu peněz, slávy, svobody a soukromí.




Svět slavných není jen o usměvavých fotkách, ale nese si svou daň. Co vše se za tím skrývá se asi jen tak nedozvíme. Někteří za tím vidí až kontrolu společnosti přes pudovou stránku našeho lidství, satanismus, černou magii. Kdo se vzepře, je potrestán. Jedním z takových měl být i Michael Jackson nebo Britney Spears. Pokud byste měli zájem se ponořit do temných vod, zadejte do googlu "sexual symbols in disney" nebo "satanism in music industry". Určitě narazíte na obrázky Lady Gaga plné zaručeně illuminátských symbolů, odkazy na Madonnino uctívání kabaly (kdo jí políbil, ten se zbláznil ;) Osobně si nemyslím, že by to bylo až tak řízené, ale jednoduše "pudy prodávají".



Zajímavý pohled na celou problematiku podává South Park, který tomu věnoval dokonce dva díly, oba mocně doporučuji. V dřívějším díle se dozvíme jak je to s hvězdičkami typu Britney Spears [4] a o jednu sérii později prozrazují disneyho obchod s dětskou sexualitou [5].


[1] Lauryn Hill Ordered by the Court to Undergo "Counseling" Due to her "Conspiracy Theories" - The Vigilant Citizen

[2] LAURYN HILL 3 MONTHS IN PRISON For Tax Evasion

[3] http://mslaurynhill.tumblr.com/post/24689947994/it-was-reported-yesterday-that-ms-lauryn-hill-has

[4] South Park S12E02: Britneys new look

[5] South Park S13E01: The Ring




Žádné komentáře:

Okomentovat