pondělí 11. listopadu 2013

pro Growshopy (2)

K vyjmenovaným možnostem z minulého příspěvku bych ještě přidal jednu možnost, která se údajně jeví jako nejreálnější, že jde o boj mezi pěstitelskými velkoobchody. Tato možnost mi z morálního hlediska přijde snad nejhorší, protože by se jednalo o propojení legální "mafie" s policií, práce policie na základě soukromých zájmů a zároveň "práskání" uvnitř komunity. Za vší hledej peníze... Nakonec bude pravda někde mezi, Frydrych se stydí, že mladý češi nejvíc hulej, jahoďák likviduje konkurenci a policie si přijde na spoustu pěstitelských adres ze zabavených počítačů. Nejsmutnější na celý akci je, že po létech relativní tolerance a uvolňování celospolečenský nálady ve věci marihuany, přišel další absurdní políček.

Na demonstraci podle iDnes dorazilo 200 lidí. JXD, dnes již ultrapravičák a konzervativec, natočil reportáž a dissnul piráty. A NWOO má 25 minutový video řečníků. Nikdo další se demonstraci nevěnoval.

zdroje:

2 komentáře:

  1. Jen jestli to ve skutečnosti není ještě jinak a policie selektivním zásahem bez zjevného klíče neměla krom diskutovaných cílů ještě jiný záměr. Vrazit klín mezi dosud víceméně jednotnou komunitu.

    OdpovědětVymazat
  2. informovaný zdroj11. listopadu 2013 v 5:49

    údajně ty "správny" growshopy dostaly info, že se něco chystá, tejden do předu..

    OdpovědětVymazat